Aktuellt
Publicerad Monday, May 30, 2016 11:26

Lagstiftning om biobanker ska förbättras

Publicerad Monday, May 30, 2016 11:26
Aktuellt
Regeringen vill anpassa lagstiftningen om biobanker för att förbättra och underlätta användningen. Därför tillsätts en utredning och Sophiahemmet högskolas rektor Johanna Adami blir dess ledare.

Ett av målen med utredningen är att anpassa lagstiftningen så att förutsättningarna för att använda prover och information i biobankerna blir bättre.

Läs hela artikeln på Dagens Medicin
VÄLKOMMEN TILL TECHTUM LAB
Vi har sedan 1975 försett laboratorier som arbetar med DNA, RNA och proteiner med instrument och förbrukningsvaror. Techtum uppskattas speciellt för kunnig snabb personlig kontakt och trygghet även efter köp. 
 
VÅR MOTIVATION OCH MÅL
Vårt mål är att du som kund erbjuds innovativa/smarta/kostnadseffektiva produkter som hjälper dig i din forskning eller diagnostik.
Vår motivation är att du som kund ska känna att vi ger dig det där extra i form av bättre service och support än vad du kan få på annat håll.
VÅRT KONTOR
Techtum Lab AB 
Västra Finnbodavägen 4B
SE-131 30 Nacka

Tel: 090-77 88 80 
Epost: info@techtum.se
ÖPPETTIDER
Mån-tors: 08.00-16.45 
Fre: 08.00-16.00 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.