INTEGRITETSPOLICY


Ditt samtycke
Genom att registrera dig för våra tjänster och/eller genom användning av våra webbplatser godkänner du behandling av personuppgifter enligt denna integritetspolicy samt att motta marknadsföring från Techtum Lab. Ditt samtycke till marknadsföring från oss kan när som helst återkallas.

Insamling och behandling av personlig information 
Vi samlar in och behandlar personuppgifter i samband med att du registrerar dig för våra tjänster, genom dina kontakter med oss, genom dina beställningar från oss, genom ditt deltagande i tävlingar, enkäter och liknande, och annars genom din användning av våra tjänster och webbplatser.

Denna information använder vi för att fullgöra åtaganden, hantera prenumerationer, kundrelationer, marknadsföring och direktmarknadsföring såväl postalt som digitalt. I övrigt används dessa personuppgifter endast för att föra statistik över hemsidans användande. Den personliga information du lämnar till oss kommer aldrig att föras vidare till tredje part.English flag Techtum's Privacy Policy in English
VÄLKOMMEN TILL TECHTUM LAB
Vi har sedan 1975 försett laboratorier som arbetar med DNA, RNA och proteiner med instrument och förbrukningsvaror. Techtum uppskattas speciellt för kunnig snabb personlig kontakt och trygghet även efter köp. 
 
VÅR MOTIVATION OCH MÅL
Vårt mål är att du som kund erbjuds innovativa/smarta/kostnadseffektiva produkter som hjälper dig i din forskning eller diagnostik.
Vår motivation är att du som kund ska känna att vi ger dig det där extra i form av bättre service och support än vad du kan få på annat håll.
VÅRT KONTOR
Techtum Lab AB 
Västra Finnbodavägen 4B
SE-131 30 Nacka

Tel: 090-77 88 80 
Epost: info@techtum.se
ÖPPETTIDER
Mån-tors: 08.00-16.45 
Fre: 08.00-16.00 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.