Lediga jobb

 

Leta bland de listade jobben nedan.

 

 


 

Servicetekniker

 

Vi söker dig som: Vill ha en utvecklande mångsidig tjänst på ett framgångsrikt företag. Du bör ha minst gymnasieutbildning och arbetat ett par år som servicetekniker. Med fördel har du din erfarenhetsbakgrund inom mekanik och/eller elektronik. Då du kommer arbeta mycket och nära dina kunder är det av yttersta vikt att du är van vid kundkontakt och är socialt kompetent. Du har inget emot att arbeta självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Din problemlösande analysförmåga är utpräglad och du är både beslutsam och flexibel. Jobbet innebär resor, främst i Sverige.

 

Arbetsuppgifter: Som resande servicetekniker kommer du att arbeta med planerade servicearbeten, akuta reparationer och kalibreringar ute hos kund. I tjänsten ingår även bl. a. sälja in serviceavtal, att upprätta serviceprotokoll, lägga upp fakturaunderlag och ha telefonsupport mot kunder. För att trivas i tjänsten ska du tycka om att ha dagar som aldrig är den andra lik. Du tycker om att resa och ge service i världsklass till dina kunder.

Anställningsvillkor: Provanställning 6 månader med avsikt till fast anställning.

 

 

Produktspecialist

 

Techtum Lab behöver nu förstärka säljorganisationen och söker en Säljare/Produkt Specialist som ska ansvara för försäljningen av våra produkter inom qPCR/PCR, NGS och generella laboratorieprodukter. Vi tror att du har en bakgrund som biomedicinsk analytiker eller annan utbildning med molekylärbiologisk inriktning. Du har erfarenhet av qPCR och/eller NGS och gärna tidigare jobbat med försäljning.

 

Vem är du? Som person är du affärsdriven med stark kommunikativ kompetens och förmåga att utveckla långsiktiga relationer. Du är positiv och självgående med god förmåga att planera.

 

För mer information om rollen kontakta Mikael Havsjö, 070-788 12 08 (mike@techtum.se). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

 

 


 

 

Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna löpande. Maila din ansökan till info@techtum.se

 

Vi ser fram mot din ansökan!

VÄLKOMMEN TILL TECHTUM LAB
Vi har sedan 1975 försett laboratorier som arbetar med DNA, RNA och proteiner med instrument och förbrukningsvaror. Techtum uppskattas speciellt för kunnig snabb personlig kontakt och trygghet även efter köp. 
 
VÅR MOTIVATION OCH MÅL
Vårt mål är att du som kund erbjuds innovativa/smarta/kostnadseffektiva produkter som hjälper dig i din forskning eller diagnostik.
Vår motivation är att du som kund ska känna att vi ger dig det där extra i form av bättre service och support än vad du kan få på annat håll.
VÅRT KONTOR
Techtum Lab AB 
Västra Finnbodavägen 4B
SE-131 30 Nacka

Tel: 090-77 88 80 
Epost: info@techtum.se
ÖPPETTIDER
Mån-tors: 08.00-16.45 
Fre: 08.00-16.00 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.